Rank: Mesaje : 3 Data de Inscriere : 13/03/2013 Stare Spirit : 123
| Subiect: Cerere De Leader Mier Mar 13, 2013 3:16 am |
|
| Nume real :Morar-Vlad Varsta reala : 14 Domiciliu(Localitatea) : Sibiu Studii/Ocupatie:Elev Profilul scolii in curs/absolvite :- Descrie-te in cateva cuvinte :Am ochii albastri, parul blond. Nick in Joc :Vlad_v Nick pe Forum :Vlad_v Date de contact ( messenger , skype , msn , etc ) :vlad_morar29 Factiuni in care ai fost membru pe acest server si ce rank :nu am ami fost De cat timp te joci San Andreas MP pe serverul PROGame RPG :de cand s-a deschis. In ce interval orar joci San Andreas MP: Joc intre orele 18:00-23:00 Care sunt zilele in care joci San Andreas MP :Toate zilele saptamani. De ce joci San Andreas MP pe serverul PROGame RPG:Pentru ca am foarte multi amici. Numele factiunii pentru care faci cererea de leader :Hitman. Ce propuneri / idei / noutati ai pentru aceasta factiune: O voi face foarte bine organizata si o sa recrutez membri cu experienta. Esti de acord cu regulile factiunii?:Da. Daca nu , ce ai schimba :Sunt de acodr. Ce experienta ai ca leader?:Am mai fost si pe alte servare leader. Ai mai avut aceasta functie in alta parte?:Da. daca da, pe ce perioada si ce server? (detaliaza) : pe multe servare. Ce parere ai despre jucatorii din factiune:Una foarte buna. Daca ai conficte cu ei - detaliaza :Nu am conflicte. Motivele pentru care faci aceasta cerere de leader :Doresc sa fac aceasta cerere de leader pt ca stiu ca sunt capabil sa conduc aceasta factiune si am foarte multi prieteni dar nu in ultimul rand vreau sa demonstrez ca sunt capabil sa o conduc. (De ce iti doresti leader):Pentru ca vreau sa ii dau o mai buna organizare factiuni. Daca esti ales leader ce vei aduce nou factiunii? : Ii voi da o organizare buna si voi recruta membri cu experienta.
|
|
Rank: Mesaje : 1 Data de Inscriere : 05/03/2013 Stare Spirit : -
| Subiect: Re: Cerere De Leader Mier Mar 13, 2013 3:49 am |
|
| |
|
Rank: Fondatori Zodiaco : Mesaje : 94 Data de Nastere : 04/06/1997 Data de Inscriere : 13/10/2012 Virsta : 27 Locuinta : Sibiu Stare Spirit : Foarte buna
| Subiect: Re: Cerere De Leader Mier Mar 13, 2013 9:44 pm |
|
| Nickk nu ai voie sa pui aia cu acceptat ! |
|
Rank: Fondatori Zodiaco : Mesaje : 94 Data de Nastere : 04/06/1997 Data de Inscriere : 13/10/2012 Virsta : 27 Locuinta : Sibiu Stare Spirit : Foarte buna
| Subiect: Re: Cerere De Leader Dum Mar 17, 2013 12:01 pm |
|
| Vlad_v Acceptat ' '
Ultima editare efectuata de catre JunckY in Dum Mar 17, 2013 12:02 pm, editata de 2 ori |
|
| Subiect: Re: Cerere De Leader Dum Mar 17, 2013 12:02 pm |
|
| Nickk Imi pare rau ! RESPINS |
|
Rank:
| Subiect: Re: Cerere De Leader |
|
| |
|